Ciclisme

Gerard Bofill (Antiga Casa Bellsolà) guanya la Klassica d’Olot

El banyolí (1996) supera el cananeu Benjamí Prades, que corre al Vigo-Rías Baixas, a l’esprint

Gerard Bofill (1996) és el vencedor de la 67a Klassika d’Olot, la tercera cita del calendari de les Grans Clàssiques 2021 disputada aquest dissabte en l’inici de la primavera enlloc de fer-se coincidint amb les Festes del Tura al setembre. El corredor banyolí de l’Antiga Casa Bellsolà ha superat el cananeu Benjamí Prades, que corre al Vigo-Rías Baixas i que lidera la general del campionat català, a l’esprint.

La cursa s’ha desenvolupat a un altíssim ritme (43 km/h de mitjana) que ha impedit qualsevol fuga i, en els darrers quilòmetres, el grup del davant s’ha seleccionat fins que en la darrera i decisiva ascensió a l’Alt de la Cantineta Prades ho intentava i Bofill era un dels que podia seguir-lo per jugar-se, entre els dos, la victòria final.

Oliver Knight, de l’AVC-Aix En Provence en què corria l’olotí Adrià Moreno –tres triomfs, els últims dos seguits (2019 i 2020)– fins l’any passat , ha entrat tercer i l’Antiga Casa Bellsola-Girona ha guanyat la classificació per equips.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)