Ciclisme

Stuyven sorprèn els favorits i guanya la Milà-San Remo

S’ha escapat a dos quilòmetres de l’arribada i l’han atrapat sobre la línia de meta

Jasper Stuyven (Trek) ha sorprèn els favorits amb un atac a dos quilòmetres de l’arribada i ha guanyat la Milà-San Remo. El belga ha aguantat al davant i tot i que el grupet amb els millors l’ha atrapat sobre la línia de meta, s’ha emportat una important victòria, la novena de la seva carrera.

Una escapa de vuit corredors a l’inici dels 299 km de la Milà-San Remo ha arribat a tenir més de set minuts d’avantatge, però a mesura que s’ha anat apropant la meta s’ha reduït la diferència i el nombre d’escapats. A 25 km dels final s’ha acabat l’escapada, i primer el Jumbo Visma i després l’Ineos han imposat un fort ritme en el pilot. La pujada al Poggio en els darrers deu quilòmetres ha fet la selecció definitiva després dels atacs del francès Julian Alaphilippe (Deceuninck) i el belga Wout Van Aert (Jumbo Visma). Tot just finalitzar la baixada Jasper Stuyven ha atacat i s’ha distanciat. El noruec Soren Kragh Andersen (DSM) ha marxat darrera seu i l’ha atrapat, però no ha pogut aguantar en la línia d’arribada i Jasper Stuyven s’ha emportat la victòria per davant de l’australià Caleb Ewan (Lotto Soudal) i del belga Wout Van Aert (Jumbo Visma).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)