El Bordils perd amb el líder de la fase de permanència (16-25)

Els locals han necessitat més de 10 minuts per fer el primer gol

Derrota contundent del Bordils en la primera presa de contacte amb la fase de permanència, a casa contra el Màlaga, que lidera la classificació i que ha manat des de l’inici. Oliver superat el minut 10 amb un llançament creuat feia el primer gol local (1-3) i després d’un 3-0 que semblava la reacció local (4-5 Márquez per sobre el porter) un 0-5 obligava Pau Campos a demanar temps mort al 24.

Un altre parcial d’1-4 deixava el partit resolt al descans (5-14), després del qual Gerard Parals debutava al primer equip i feia el 13-21 en el que era el 4-0 local des del qual els bordilencs es mantindrien per sota els 10 fins el final: 16-24 Montemayor.