Futbol sala

L’Industrias cedeix l’empat a Antequera a onze segons del final

El doblet de Bruno Petry havia capgirat el gol inicial del conjunt andalús

L’Industrias Santa Coloma ha cedit un empat a Antequera (2-2) a onze segons del final, quan el conjunt local s’havia jugat la seva última carta amb el porter jugador. L’equip de Javi Rodríguez havia estat capaç de capgirar el gol inicial del conjunt andalús, però no ha sabut rematar la feina i signar una victòria que hauria estat determinant en el seu camí cap a les places de play-off.

L’Antequera ha colpejat només començar (2’) amb una bona combinació d’Álex Fuentes i que Cobarro ha rubricat sobre la sortida de Mario Almagro. El conjunt colomenc s’ha carregat aviat de faltes, però ha sabut resistir fins al descans. En els últims minuts abans de l’equador, l’Industrias ha pressionat de valent amb bones oportunitats de Bruno Petry, Cardona i Khalid, que Cone ha frustrat amb intervencions de mèrit.

El premi a la insistència catalana ha arribat per fi al minut 9 després de la represa, en una jugada d’estratègia. Petry ha rubricat un servei de falta i dos minuts després ha marcat el segon amb un xut sec per baix que situava els colomencs per davant en el marcador. L’Antequera se l’ha jugat amb el porter jugador a 3:26 del final i n’ha tret profit amb un xut d’Álex Fuente que Borja Puerta no ha sabut blocar.