Ciclisme

Alejandro Valverde portarà el dorsal 1 a la Volta

El triple campió mundial Peter Sagan debutarà en la prova i l’Ineos ha inscrit l’equip més potent dels 21 que prendran la sortida

L’organització de la Volta ja ha fet oficial la llista definitiva d’inscrits per a l’edició 100, que comença demà amb una etapa Calella-Calella. El dorsal número 1 serà per al veterà Alejandro Valverde (Movistar), vencedor de la prova el 2018. L’últim guanyador, Superman López (2019), precisament el gran fitxatge del Movistar per aquesta temporada serà baixa. En l’equip de Jose Luis Arrieta també hi seran els catalans Marc Soler i Antonio Pedrero i el ciclista de les Illes Enric Mas.

Els altres equips han confirmat pràcticament tots els ciclistes que havien anunciat prèviament. Especialment temible és el 7 de l’Ineos: Porte, Carapaz, Adam Yates, Thomas, Dennis, Castroviejo i Rowe. Peter Sagan, que s’estrena en una Volta després de ser quart a la Milà-San Remo, portarà el dorsal 61 i és, de fet, el favorit per vestir-se de líder en la primera etapa. Els altres catalans de la cita són David de la Cruz (Emirates) i els joves Martí Márquez, Kiko Galván i Roger Adrià (Kern Pharma).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)