Ciclisme

El danès Kron sorprèn tothom a Calella i és el primer líder de la Volta

El ciclista del Lotto derrota en l’esprint Luis León Sánchez (Astana), l’home que ha trencat el grup de favorits al port de Collsacreu

El jove danès Andreas Kron (Lotto Soudal) s’ha imposat en la primera etapa de la Volta, amb inici i final a Calella, i és el primer líder de la general. Kron (22 anys), que suma el seu primer triomf al World Tour, ha sorprès en l’esprint final els seus tres companys d’escapada, sobretot l’experimentat Luis León Sánchez (Astana), que ha atacat just abans el port de Collsacreu, l’últim de la jornada. El grup de favorits ha arribat a uns setze segons.

Hi ha hagut una gran batalla en el port de Santa Fe del Montseny, a uns 60 km de la meta, quan el Movistar ha trencat el gran grup. Han quedat tallats Peter Sagan (Bora), favorit per guanyar l’etapa, i Chris Froome (Israel). L’equip navarrès, amb tot, no ha pogut donar continuïtat a l’atac en el descens ja que s’ha quedat amb només quatre corredors i la cursa s’ha descontrolat, fet que ha afavorit els atacs en els darrers quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)