Waterpolo

El CN Sabadell-Kirixi i el CN Mataró-Roma, semifinals de la copa LEN

Els dos equips catalans s’esquiven fins a una hipotètica final en un torneig que es disputarà el 17 i 18 d’abril a la piscina Sant Jordi de Barcelona

L’Astralpool CN Sabadell i el CN Mataró Goufone s’han esquivat en les semifinals de la final a quatre de la copa LEN i, per tant, hi podria haver una hipotètica final catalana en el torneig que organitza la Federació Catalana de Natació el 17 i 18 d’abril a la piscina Sant Jordi de Barcelona. El conjunt sabadellenc, que després de set fases finals de l’Eurolliga consecutives aquest cop lluitarà per la copa LEN, ha quedat emparellat amb el Kinef Kirixi rus, mentre que les mataronines se les heuran amb el SIS Roma. El sorteig s’ha efectuat aquest migdia a la capital italiana.

Sorteig de l’Eurolliga

Avui també s’han sortejat els emparellaments de la final a quatre de l’Eurolliga, que es disputarà el 30 d’abril i l’1 de maig a Budapest. En les semifinals, els dos equips hongaresos també s’han esquivat, ja que s’enfrontaran l’UVSE Budapest contra l’Olympiacòs, i el Dunaujvàros contra l’Uralotxka.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)