L’Astralpool Sabadell guanya, però no remunta

Waterpolo. L’OSC Budapest fa valer els sis gols de l’anada dels quarts de l’Eurocopa

Astralpool Sabad. 12 OSC Budapest 10

ASTRALPOOL SABADELL:Lorrio, Cabanas (2), Asensio, Andion, Sanahuja (1), Fran Valera (4), Bertran (1), Roberto Valera (1), Ubovic (3), López, Bonet i Serrano.OSC BUDAPEST:Levai, Sziladi, Manhercz (2), Varnai, Salamon (1), Csacsovszky (1), Dala, Toth (1), Erdelyi (1), Burian (2), Bundschuh (1), Harai (1) i Devai.PARCIALS:3-5, 3-2, 3-1 I 3-2.ÀRBITRE:Gómez (Itàlia). Va excloure definitivament Varnai.COMENTARI:L’Astralpool Sabadell va guanyar el partit de tornada dels quarts de final de l’Eurocopa per 12-10, però no va poder remuntar els sis gols d’avantatge que havia aconseguit l’OSC Budapest en el partit d’anada (17-11). Els sabadellencs van quedar eliminats, però van donar una bona imatge en un partit en què van anar de menys a més i van arribar a tenir tres gols d’avantatge a tres minuts del final. Els hongaresos van fer un bon primer quart i es van distanciar amb un 3-5. Els sabadellencs van anar entrant a poc a poc en el partit, van arribar al descans amb un 6-7 i van aconseguir posar-se al davant en el marcador en l’inici de la segona meitat (8-7), després de tres gols consecutius de Fran Valera i un altre del seu germà Roberto. El Sabadell es va saber mantenir al davant fins al final del partit amb mínims avantatges, mentre que el Budapest va gestionar els sis gols de marge del partit d’anada. Quan els locals es van situar amb tres gols d’avantatge amb un 12-9 a tres minuts del final, els hongaresos van forçar en defensa. En el conjunt sabadellenc va destacar Fran Valera, que va marcar quatre gols.