Ciclisme

La Santa Vall, cinc proves de BTT o ‘gravel’ a Sant Gregori

La Vall de Llémena aquest cap de setmana és el marc de les curses

Sant Gregori és aquest dissabte i diumenge el marc de la Santa Vall, que compta amb cinc proves entre les modalitats de BTT i gravel entre les quals hi ha la cita inaugural de la copa Catalana de Marató de la Federació Catalana de Ciclisme.

Tota l’activitat es farà seguint el protocol d’actuació de Klassmark, que ja va aplicar-lo a l’estiu en la prova de Palamós Sa Costa Brava: aforament limitat, horaris fragmentats, sortides graonades o mesures d’higiene.

Les modalitats Adventure, amb dues de gravel i dues de BTT, obren el programa dissabte. Són sense marcatge en el recorregut, que els participants han de seguir per gps. 76 quilòmetres amb 1.700 metres de desnivell positiu o 44 i 1.000 amb l’ascensió a Rocacorba com a plat fort en les bicis tot terreny. I 62 amb 800 o 106 amb 1.700 per a les de la modalitat de grava, que inclou tres trams cronometrats en la versió llarga.

Els corriols són els protagonistes diumenge amb 55 quilòmetres i 1500 metres de competició. És la primera cita de la Copa Catalana BTT Marató impulsat per la Federació Catalana de Ciclisme.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)