Ciclisme

Peter Sagan s’estrena en la Volta amb un gran triomf a Mataró

El triple campió del món, que participa per primer cop en la cita, no ha tingut rival en el primer esprint massiu d’aquesta edició

El triple campió del món Peter Sagan (Bora - hansgrohe) s’ha imposat en el primer esprint massiu de la Volta i ha inscrit per primer cop el seu nom en el palmarès de la prova. Sagan, que debuta aquest any en la prova amb 31 anys, ha derrotat clarament en l’esprint de Mataró de la penúltima etapa Dayrl Impey (Israel) i Sebastián Molano (Emirates). Sagan ha sumat més d’un centenar de victòries en el seu palmarès, en què destaca els dotze triomfs d’etapa al Tour de França. És la seva primera victòria del curs, que va començar amb problemes físics, i la primera també des del passat 13 d’octubre quan va ser el millor en la desena etapa del Giro.

L’etapa ha estat controlada pel Bora, que no ha deixat que l’escapada del dia tingués possibilitats perquè el mateix Sagan era conscient que la victòria arribava avui o mai. El conjunt alemany ja va triomfar ahir a Manresa de la mà del jove Lennard Kämna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)