Ciclisme

De Gendt guanya a Montjuïc i Adam Yates segella el triomf a la Volta

Per primer cop un equip, l’Ineos, fa el triplet en la prova des del 1960

El belga Thomas de Gendt (Lotto Soudal) ha sumat el seu cinquè triomf d’etapa a la Volta en la jornada final a Barcelona en què ha estat el més valent i viu a Montjuïc. De Gendt, que ha format d’un ampli grup de 32 escapats, ha atacat en la primera pujada al castell i tot i que l’eslovè Mohoric l’ha acabat atrapat, el belga l’ha deixat enrere en l’última ascensió. En la lluita per la general l’Ineos ha fet bé la seva feina i Adam Yates ha pogut celebrar el seu triomf a la general al costat de Richie Porte i Geraint Thomas. És el primer podi sencer d’un mateix equip a la Volta des del 1960. L’equip britànic (abans Sky) és el primer cop que obté els tres primers llocs en una volta del World Tour.

El Movistar ha intentat trencar l’equip britànic amb diferents atacs en les sis pujades finals, però no se n’ha sortit tot i que Marc Soler, que en alguns moments ha aspirat al triomf d’etapa, ha esperat els seus líders en la darrera volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)