Tennis

Critiquen que les eleccions de la federació catalana es convoquin un dia feiner i en un únic punt de votació

La precandidatura alternativa #JuntsFaremUnaFederacióDelsClubs , que encapçala Jaume Marqués, presenta un recurs a la Junta electoral

Jaume Marqués, que encapçala la precandidatura a la presidència de la Federació Catalana de Tennis (FCT) sota el nom #JuntsFaremUnaFederacióDelsClubs, ha criticat que l’actual president Jordi Tamayo hagi convocat les eleccions un dia feiner, el dilluns 26 d’abril, i en un únic punt de votació, a Barcelona, en plena crisi per la Covid-19. A través d’un comunicat, la precandidatura alternativa considera que la FCT “margina” els clubs de fora de la capital catalana i “amaga” les eleccions en un procés que en cap cas fomenta els principis de participació i d’igualtat d’oportunitats. Per aquest motiu, Marquès, actual president del CT Els Gorchs (Les Franqueses del Vallès), ha anunciat que interposaran un recurs als òrgans administratius corresponents per sol·licitar a la Junta Electoral el fet “de poder garantir el dret a vot i participació en igualtat de condicions per a tots els clubs”. Des de la precandidatura alternativa confien que s’habilitin més punts de votació en diferents parts del territori català per tal de garantir el dret de participació de tots els clubs, tal i com s’ha vist en altres processos electorals recents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)