Ciclisme

La 16a VolCAT BTT, des d’aquest dijous a Igualada

800 participants de 15 països en la cursa per etapes de categoria UCI XCS S2

Igualada és el marc des d’aquest dijous i fins diumenge de la 16a VolCAT BTT, la cursa per etapes de la categoria UCI XCS S2, que tindrà 800 participants de 15 països. La cursa segueix el protocol de Covid-19 de la Federació Catalana de Ciclisme i els corredors de fora de l’estat han hagut de presentar una prova PCR.

Són més de 200 quilòmetres i 5.000 m d edesnivell positiu acumulat en quatre etapes. L’actual campió d’Europa i subcampió del món, Tiago Ferreira (DMT Racing Team) és el favorit en les apostes, per haver guanyat quatre cops abans i per tenir Wout Alleman, Roberto Ferreira i Vinzent Dorn al mateix equip. Steffen Thum, Daniel Gathof i Marion Fromberger (Corratec MTB Racing Team) són els principals candidats a superar-lo. Francesc Guerra i Hans Becking (BUFF Scott MTB Team), campions de les dues darreres edicions, amb Guillem Cassú i José Dias, han d’estar també als llocs capdavanters.

La campiona del 2018, Katazina Sosna (Torpado Südtirol MTB Pro Team), les estònies Janika Löiv i Mari-Liis Mõttus, la doble medallista olímpica i excampiona del món, la polonesa Maja Wloszowska, o les catalanes Txell Figuera (MMR) i Sílvia Roura (BMC-TBelles by Kalas) han de ser les protagonistes en la categoria femenina.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)