Ciclisme

Canvi de líders en la general de la VolCAT

Hans Becking (BUFF Scott MTB Team) i Maja Wloszowska (Kross Orlen) són els més regulars els dos primers dies. Demà, etapa reina

El neerlandès Hans Becking (BUFF Scott MTB Team) i la polonesa Maja Wloszowska (Kross Orlen) tanquen la segona etapa de la VolCAT amb el primer lloc en la general, després de 58 km i 1.500 m D+ amb pas pel Parc Eòlic de Rubió. Martin Stosek (Canyon) ha estat el més ràpid de la jornada amb un temps de 2h25:05.

El DMT Racing Team del quatre cops vencedor de la cursa, campió d’Europa i subcampió del món, Tiago Ferreira, dinamitava l’etapa des de l’inici i amb Wout Alleman d’instigador es formava una escapada en què només hi entraven Stosek i Daniele Mensi (Soudal) a més de Ferreira. Els quatre s’han jugat l’etapa en un esprint en què el quart, Becking, acabava líder a la general d’una cursa que va guanyar el 2019.

Wloszowska ha pogut agafar distància respecte les rivals des de l’inici i només la campiona del 2018, Katazina Sosna (Torpado Südtirol MTB Pro Team), podia veure la roda de l’excampiona del món de prop. Txell Figueras (MMR) ha entrat tercera.

Aquest dissabte es disputa l’etapa reina, la tercera, amb 60 quilòmetres i 1.600 m de desnivell positiu acumulat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)