Ciclisme

L’etapa reina no provoca canvis en la VolCAT

Hans Becking (BUFF Scott MTB Team) i Maja Wloszowska (Kross Orlen) segueixen líders de la general

L’etapa reina de la VolCAT, la tercera amb 60 quilòmetres i 1.600 m de desnivell positiu acumulat, no ha provocat canvis en la general de la cursa, la setzena edició de la qual es tanca aquest diumenge. Hans Becking (BUFF Scott MTB Team) i Maja Wloszowska (Kross Orlen) mantenen el primer lloc en la classificació, després que tant la polonesa en dones com el txec Martin Stosek (Canyon) en homes repetissin triomf parcial.

Stosek ja és segon a la general a tres minuts de Becking, els que perdia el primer dia. Els dos corredors han col·laborat per treure dos minuts i mig als més immediats perseguidors en l’etapa mentre el quatre cops vencedor de la VolCAT, campió d’Europa i subcampió del món, Tiago Ferreira (DMT Racing Team); tornava a patir problemes mecànics i cedia 9 minuts i mig que el descarten per a la general, en què Jose Días, també del BUFF-Scott, és tercer.

En la categoria femenina Katazina Sosna (Torpado Südtirol MTB Pro Team) ha tornat a ser segona i Txell Figueras (MMR) tercera, com a ahir darrere Wloszczowska; es posicions que mantenen en la general.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)