Ciclisme

La 16a edició de la VolCAT és per a Hans Becking i Maja Wloszowska

Wout Alleman és el més ràpid en la quarta etapa i

Hans Becking (BUFF Scott MTB Team) i Maja Wloszowska (Kross Orlen) són els guanyadors de la 16a edició de la VolCAT BTT, de la categoria UCI XCS S2, que s’ha disputat des de dijous a Igualada. Els dos corredors es van posar líders de la general divendres i han mantingut el lloc fins la darrera etapa, disputada avui amb 38 quilòmetres i 1.000 m de desnivell positiu acumulat.

Wout Alleman (DMT) ha estat el més ràpid en completar-la i la corredora polonesa ha enllaçat el seu tercer triomf parcial. El txec Martin Stosek (Canyon), que havia guanyat les dues anteriors etapes, ha entrat en segon lloc encapçalat u grup de sis corredors a mig minut. Stosek és segon en la general i José Dias (BUFF Scott) tercer.

El millor corredor estatal és el bordilenc Guillem Cassú,també del BUFF Scott, onzè a la general. Maja Wloszowska acaba 87a absoluta i Katazina Sosna (Torpado Südtirol MTB Pro Team) i la gironina Txell Figueras (MMR) l’acompanyen al podi femení.

La cursa ha comptat amb 800 participants de 15 països –els que venien de fora de l’estat havien de presentar una prova PCR– i s’ha seguit el protocol de Covid-19 de la Federació Catalana de Ciclisme.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)