Ciclisme

Primoz Roglic guanya la CRI inicial i és el primer líder de la Volta al País Basc

Tadej Pogacar havia fet dos segons menys que Rogla però acaba cinquè a 28 segons, el mateix temps que Adam Yates

Primoz Roglic és el primer líder de la Volta al País Basc, amb el triomf en la contrarellotge inicial a Bilbao de 13,9 quilòmetres. El campió eslovè havia sortit a les 14.12 h, 3 hores i un minut abans que Tadej Pogacar, l’últim en prendre la sortida a les 17.13 h.

El campió del Tour ha fet 2 segons menys que el vencedor de les dues darreres edicions de la Vuelta i que fou líder de la cursa francesa fins el penúltim dia (7:45.23). Rogla ha fet 17:17.55 i marcava el segon millor parcial en l’únic punt intermedi de referència.

El vencedor a París el setembre passat ha acabat cinquè amb 17:45.01, darrere Brandon McNulty (UAE), que havia marcat el millor temps intermedi, i dos homes més del Jumbo, Jonas Vingegaard i Tobias Foss. El vencedor de la Volta Catalunya i un altre candidat a la general, Adam Yates (Ineos), és sisè empatat amb Pogacar, a 28 segons de Roglic.

Roglic torna a començar la temporada molt fort i afegeix aquest triomf als tres de la París - Niça, la cursa que no va poder guanyar per una fatal caiguda l’últim dia.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)