Tennis

Badosa derrota Bencic (12a) a Charleston, reafirma la seva progressió i passa a vuitens

Paula Badosa (71a de la WTA) ha obtingut avui en els setzens de final del WTA 500 de Charleston el seu triomf més prestigiós derrotant per 6-2, 6-7(2) i 6-1 en dues hores i 19 minuts la suïssa Belinda Bencic (12a de la WTA), en un duel de campiones júnior de Roland Garros. És la primera vegada que la tennista de Begur supera una rival situada entre les 20 millors del món. Ha hagut de suar de valent sobre la terra verda del singular torneig nord-americà quan han malbaratat dues pilotes de partit amb 3-5 i restant en el segon set. La derrota parcial del segon acte no ha alterat els seus bioritmes i ha tancat el partit amb contundència. La seva pròxima rival serà la nord-americana Catherine McNall, que ha eliminat la letona Anastasia Sevastova per 7-6(3), 2-6 i 6-4.