El Barça sentencia el Port Sagunt a la mitja part

L’equip blaugrana, que al descans ja manava per 12-22, ha acabat segellant el triomf per 24-39

El Barça ha iniciat la minigira valenciana de l’Asobal amb una contundent victòria contra el Port Sagunt (24-39) i divendres l’acabarà a la pista del Benidorm. El partit, pendent de la jornada 18, ha quedat sentenciat a la mitja part, amb un parcial de 12-22. El conjunt de Xavi Pascual ja ha enllaçat 24 triomfs en 24 partits de lliga.

El Port Sagunt ha aguantat un quart d’hora l’intercanvi inicial de gols (9-10). Les facilitats defensives en totes dues àrees i la poca intervenció dels porters han propiciat un marcador força elevat en els primers minuts de joc. A partir d’aquí, el Barça ha intensificat la defensa, Gonzalo Pérez de Vargas ha començat a aturar pilotes i a còpia de contraatacs s’ha escapat en el resultat. Domen Makuc, des de la posició d’extrem esquerre per donar descans a Àlex Pascual, ha signat el 12-22 amb què s’ha arribat a l’equador del partit.

Amb la feina feta, el duel no ha tingut més història en la segona meitat. El Barça ha continuat a velocitat de creuer i sinó ha fet més gran l’escletxa ha estat, en part, per les bones intervencions del porter de Sarrià de Ter Pau Guitart, que en el segon temps ha fet 7 intervencions de mèrit i ha signat un 29% d’encert. Els gols han estat molt repartits, i pel Barça han destacat els 5 d’Àlex Pascual, Mamadou Diocou i Ludovic Fàbregas.