El Barça ho enllesteix abans del descans

Handbol. L’equip blaugrana, a còpia de contraatacs, sentencia el Port Sagunt amb un parcial de 12-22

Port Sagunt 24 Barça 39

FERTIBERIA PORT SAGUNT:Martínez; Querín (3), Gil (1), Camacho (1), Cruz (2, 1 p.), García (4), Pozzer (3) –set inicial–; Guitart (p.s.), Miralles (3, 1 p.), Mirallave 2, 1 p.), Carou, Aizen (3) i Alegre (2).BARÇA:Gonzalo; Janc (1), N’Guessan (4), Petrus, Mem (4), Pascual (5), Frade (1) –set inicial–; Möller, Entrerríos (3), Aleix (2 p.), Diocou (5), Cindric (4), Pálmarsson (1), Makuc (2), Langaro (2) i Fàbregas (5).PARCIALS:1-1, 6-7, 9-10. 10-15, 11-18, 11-22; 16-27, 18-30, 19-31, 20-34, 22-36 i 24-39.ÀRBITRES:Fernández i Murillo. Exclusions: Miralles (21’) i Aizen (57’), del Port Sagunt; i Petrus (20’), del Barça.PÚBLIC:unes 150 persones.

El Barça va iniciar la minigira valenciana de la lliga Asobal amb un contundent triomf contra el Port Sagunt i demà l’acabarà a Benidorm. El conjunt de Vicent Nogués va aguantar l’embat el primer quart d’hora (9-10), però l’equip blaugrana va posar la directa i a còpia de contraatacs va enllestir la feina abans del descans (12-22). La segona part no va tenir més història. Tot i encallar-se en alguna fase del partit, el Barça va exhibir la seva solvència habitual per signar el 24è triomf en 24 partits de lliga.