Waterpolo

El CN Sabadell torna a posar a prova el regnat en la copa

Waterpolo. El CN Mataró, líder en la lliga, es perfila com el principal opositor, tot i que té un quadre molt complicat amb el debut contra el Terrassa i un hipotètic duel contra el Mediterrani en semifinals

Quatre setmanes després del torneig masculí, la piscina Pere Serrat del Sant Andreu torna a aplegar els vuit millors equips catalans amb la disputa del títol femení de copa. El CN Sabadell, amb setze copes en 24 edicions i defensor del títol, i el Mataró, líder en la lliga, són els principals candidats a la victòria final, tot i que les maresmenques tindran un quadre especialment complicat. La pugna entre els dos màxims aspirants ve marcada per l’empat a 11 segellat en l’última jornada de lliga, amb un gol de Forca en l’últim minut, i amb la final a quatre de la copa LEN a l’horitzó, la setmana vinent a la piscina Sant Jordi. A diferència del torneig masculí, en aquesta ocasió es permetrà l’assistència de públic, encara que de manera molt reduïda. La federació ha lliurat 20 entrades a cada club i, per tant, l’assistència màxima en cada partit serà de 40 aficionats.

El CN Mataró s’estrenarà en el partit inicial (11 h) contra el CN Terrassa, l’equip que el va eliminar en els quarts de l’any passat i que va acabar cedint en una tanda de penals agònica en la final disputada a Can Llong. El tècnic terrassenc, Xavi Pérez, considera el CN Mataró “el millor equip de la competició” i recorda les dues clares derrotes en la lliga (13-7 i 8-13). En tot cas, no renuncia ni de bon tros a donar la sorpresa. En la mateixa part del quadre, també hi transiten el Rubí i el Mediterrani, que des de fa algunes setmanes dirigeix M. Ángeles Díaz, des que el club de Sants va aplicar un ERTO temporal al primer entrenador, Marc Comas.

El CN Sabadell tindrà un debut accessible contra el CN Sant Feliu, que en la lliga està enquadrat en el grup de la permanència. El seu teòric rival en les semifinals seria el vencedor del duel entre les amfitriones, el CN Sant Andreu, i el CN Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)