El CN Sant Andreu completa les semifinals de copa

L’amfitrió guanya per 2-10 el CN Catalunya en el darrer quart de final i s’enfrontarà a l’Astralpool Sabadell

El CN Sant Andreu, l’amfitrió, ha completat les semifinals de la copa després de golejar per 2-10 el CN Catalunya en l’últim quart de final de la primera jornada. El conjunt local ha començar inspirat i s’ha avançat amb un 0-3. El Catalunya ha intentat plantar cara i s’ha apropat fins el 2-3 en l’inici del segon quart. La primera meitat ha tingut un alt ritme de joc amb els dos equips entregats i s’ha arribat al descans amb un 2-5 pel conjunt amfitrió.

En la segona meitat el Sant Andreu ha imposat la seva superioritat i no ha permès al seu rival, que anotés cap més gol. Un parcial de 0-4 ha sentenciat el partit en el tercer període, i en el darrer (0-1) el conjunt local ha intentant no desgastar-se gaire. Les màximes golejadores han sigut Noelia Mora, Mar Navarro i Maria Palacio amb dos gols cada una, i han anotat set jugadores diferents.

El CN Sant Andreu s’enfrontarà en la segona semifinal de demà a l’Astralpool Sabadell, el campió.