Els favorits compleixen

Waterpolo. El Mataró i el Mediterrani s’enfrontaran avui en la primera semifinal de copa i l’Astralpool Sabadell, el campió, jugarà contra el Sant Andreu, l’amfitrió, en la segona

Els favorits per classificar-se per a les semifinals de la copa van complir el que s’esperava i van superar sense problemes els quarts de final. La primera semifinal enfrontarà el CN Mataró i el CE Mediterrani (11 h) i en la segona es veuran les cares l’Astralpool Sabadell, el campió, i el CN Sant Andreu, l’amfitrió (13 h).

El primer partit de quarts entre el CN Terrassa i el Mataró va ser el que va tenir un resultat més ajustat amb el 10-12 final, tot i que les mataronines van dominar des de l’inici i van tenir sis gols de marge (4-10) al final del tercer quart. El Mediterrani va golejar el CN Rubí per 2-17, el resultat més ampli dels quarts, després de fer dos parcials de 0-5 i 0-6 en els dos darrers períodes.

L’Astralpool Sabadell va començar la defensa del títol amb una clara victòria per 15-2 contra el CN Sant Feliu. Un 5-0 en els primers sis minuts va enllestir el partit, tot i que el Sant Feliu va intentar oposar resistència fins al descans. En l’últim partit de quarts el Sant Andreu es va desfer del CN Catalunya per 2-10 en la segona meitat. L’amfitrió va estar molt centrat en defensa i va deixar a zero al seu rivals en els dos darrers quarts.