Tennis

Badosa derrota Barty (1) en quarts a Charleston, però cau en la semifinal contra Kudermetova

ACTUALITZACIÓ. La russa Veronika Kudermetova (15a favorita i 38a de la WTA) ha posat fi al somni de Paula Badosa al WTA 500 de Charleston i l’ha derrotat en la semifinal per 6-3 i 6-3 en una hora i 30 minuts. Kudermetova jugarà demà la final contra la montenegrina Danka Kovinic, que ha superat la tunisiana Ons Jabeur (12) per 6-3 i 6-2. Badosa arribava al duel amb molta il·lusió perquè havia vençut la matinada anterior hora catalana ni més ni menys que a la número 1 del món, l’australiana Ashleigh Barty (1) i campiona de Roland Garros 2019 per 6-4 i 6-3 en una hora i 16 minuts, segellant el triomf més transcendent tant per qualitat de la rival com per entitat del torneig de la seva carrera als 23 anys.

Sigui com vulgui, la catalana ha trencat barreres aquesta setmana. Primer va superar la suïssa Belinda Bencic (12a) en setzens segellant el seu primer triomf sobre una tennista de les vint millors del circuit i, ara, ja llueix en el seu currículum la primera victòria sobre una número 1. La terra verda del torneig nord-americà batejat pel seu patrocini com a Volvo Car Open, doncs, ha vist l’eclosió de la de Begur. Badosa va saber jugar amb profunditat i cames contra Barty i, sobretot, va tenir la virtut de la paciència i l’aplom. No en va, la de Begur va salvar 12/14 pilotes de break de la seva rival i va consumat cinc trencaments (5/10). Amb 5-4 a favor del primer set i servei, es va sobreposar a un amenaçador 0-40 en un joc que hauria pogut canviar la dinàmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)