Rem

Aina Cid i Virginia Díaz guanyen el bronze en el dos sense de l’europeu

L’ampostina Aina Cid (CN Amposta) i la cantàbrica Virginia Díaz (Raspas del Embarcadero de Getxo) s’han penjat el bronze avui en el dos sense timoner en l’europeu de Varese, la seva tercera medalla consecutiva en el campionat continental després de l’or del 2019 i la plata del 2020. Cid i Díaz han progressat des del darrera després d’haver sortit cinquenes i , amb un temps de 7:03.75, s’han quedat a només 73 centèsimes del bot romanès, que ha obtingut la plata amb 7:03.02. L’or l’ha celebrat la Gran Bretanya amb un registre de 7:02.73. Les romaneses han sortit al capdavant amb molta empenta però les britàniques ja s’havien erigit en líders al pas pels 1.000 metres.

Balastegui, als Jocs

Pel que fa als altres catalans que han participat en el campionat, el banyolí Manel Balastegui (CN Banyoles) i el gallec Caetano Horta han estat primers en la final B del doble escull, acabant en la setena posició final amb la qual confirmen la plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio. Partien amb el millor temps i han confirmat les previsions. Balastegui ja havia classificat el bot per als Jocs en el mundial però amb una altra parella, Rodrigo Conde, que ha canviat de categoria, i tenia la plaça pràcticament garantida. El banyolí i Horta, que té 18 anys, fa tot just un mes que remen junts.

Jordi Jofre, per la seva banda, ha estat sisè en la final B d’esquif. Victòria Cid i Núria Puig, totes dues del CN Amposta, han format part del bot del quatre sense que ha estat cinquè en la final B, al costat de la gallega Iria Jarama i la basca Aitzpea González

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)