Més esport

Plata per a Genís Grau en el campionat estatal de duatló a Avilés

La prova ha comptat amb 1.400 participants tot el cap de setmana a Astúries i s’ha disputat en format CRI

Genís Grau és el nou subcampió estatal de duatló, amb el seu segon lloc en la cursa elit masculina disputada a Avilés. 1.400 esportistes s’han citat aquest cap de setmana en unes curses disputades en format contrarellotge, en què els participants havien de dur mascareta quan no competien i, seguint el protocol de la FETRI, mai hi havia més de 150 corredors competint alhora.

La cursa tenia 5 quilòmetres de cursa a peu, 21en el sector de ciclisme i 2,5 més a peu. El triatleta internacional de Castellfollit de la Roca ha fet 56:24, nou segons més que Emilio Martín, el dominador de la disciplina a l’estat els darrers anys. Fernando Zorrilla ha tancat el podi amb 56:28. Grau, recentment proclamat campió de Catalunya de cros curt, ha fet el millor parcial en el darrer segment amb 7:04.

En la cursa elit femenina la gallega Sara Guerrero ha guanyat el títol amb 1h03:06. María Varo i Marta Pintanel completen el podi i Anna Godoy és vuitena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)