Rem

Balastegui certifica el bitllet olímpic

Rem. L’ampostina Aina Cid i la cantàbrica Virginia Díaz es pengen el bronze en l’europeu, la seva tercera medalla seguida en el campionat

El banyolí Manel Balastegui (CN Banyoles) i el gallec Caetano Horta (Club do Mar Noia) van ser primers en la final B del doble scull de l’europeu disputat al llac Varese amb 6:31, i van acabar en la setena posició final, amb la qual confirmen la plaça per als Jocs Olímpics. Partien amb el millor temps i van confirmar les previsions superant la parella danesa en més d’un segon. Balastegui ja havia classificat el bot per als Jocs en el mundial, però amb Rodrigo Conde, que ha canviat de categoria, i tenia la plaça pràcticament garantida. El banyolí i Horta, que té 18 anys, fa tot just un mes que remen junts. Jordi Jofre (CN Banyoles), per la seva banda, va ser sisè en la final B d’esquif.

L’ampostina Aina Cid (CN Amposta) i la cantàbrica Virginia Díaz (Raspas del Embarcadero de Getxo) es van penjar el bronze en el dos sense, la seva tercera medalla consecutiva en el campionat continental després de l’or del 2019 i la plata del 2020. Van progressar després d’haver sortit cinquenes i, amb un 7:03.75, van quedar a 73 centèsimes de Romania, plata (7:03.02). L’or se’l va endur la Gran Bretanya (7:02.73).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)