Hoquei sobre gel

El Barça torna a superar el Puigcerdà (7-3) i té tres oportunitats per guanyar la lliga

El Barça du 2-0 en la final de la LNHH i dissabte que ve a Puigcerdà té la primera de les tres oportunitats d’alçar un títol que se li resisteix des del 2009. El club blaugrana, campió de copa ara fa dos anys líder de la lliga regular, ha superat el Puigcerdà 24 hores després del 4-3 amb gol d’or a la pròrroga d’Oriol Rubio, autor de l’empat a 3. Si el Puigcerdà és capaç de forçar un quart partit serà diumenge que ve i, si la sèrie necessita un cinquè enfrontament, serà e dia 25 d’abril un altre cop a Barcelona.

El segon partit de la sèrie ha tornat a ser un estira-i-arronsa a l’inici amb un 2-0 inicial que els campions de l’anterior edició de la lliga reduïen al final de la primera meitat (2-1) i igualaven en la segona (2-2). El Barça s’ha tornat a posar per davant i amb un marge de tres gols (5-2 i 6-3) ha acabat la segona part amb el segon triomf en dos partits coll avall i Julian Edstrom ha fet el 7-3 final.