El Barça s’ha d’esforçar per superar el segon, el Bidasoa (35-27)

Fins als darrers quinze minuts no s’ha distanciat en el marcadoir

El Barça ha hagut de treballat de valent per derrotar el Bidasoa, el segon de la lliga Asobal, per 35-27. Els blaugrana sempre han estat per davant, menys en dos empats inicials, però mai han arribat a tenir deu gols d’avantatge i no han trencat el partit fins a quinze minuts del final. El Barça ha fet un pas més cap al títol i ha ampliat la seva avantatge en la classificació.

Des de l’inici del partit el Bidasoa ha demostrat perquè ocupa la segona posició a la taula, 4-4 en el minut 8, i el Barça ha hagut de treballar de valen’esforçar-se per començar a distanciar-se en el marcador fins un 9-5 en el minut 14. El conjunt guipuscoà ha sabut mantenir-se dins el partit en tot moment i en el minut 26 només perdia per dos gols, 14-12. El tècnic Xavi Pascual ha demanar temps mort i els blaugrana han aconseguit la màxima diferència de cinc gols (17-12) abans de finalitzar la primera meitat amb el 18-13.

En la segona meitat ha continuat la bona actuació del porter visitant i el Bidasoa s’ha situat a dos gols i ha atacat per posar-se a un en el minut 40 (21-19). La defensa blaugrana ha provocat moltes pèrdues de pilota dels visitants durant el partit i en els darrers quinze minuts els locals ho han aprofitat molt bé per distanciar-se poc a poc i arribar a la seva màxima avantatge, 32-23 en el minut 54, i assegurar-se la victòria amb el 35-27 final.