Cinquena victòria seguida del Fraikin Granollers que s’apropa a la zona alta

Els vallesans superen per 26-34 el Cisne en una gran segona meitat

El Fraikin Granollers ha sumat dos punts importants a la pista del Cisne que l’han apropat una mica més a la zona alta i la lluita per les places europees. Els vallesans han sumat la seva cinquena victòria de manera consecutiva en derrotar el conjunt gallec a domicili per 26-34 en partit corresponent a la 19a jornada. Una gran segona meitat ha facilitat la victòria contra un equip que lluita per la salvació.

El Cisne ha iniciat el partit amb empenta i s’ha avançat amb un 4-1 i un 7-5, però els vallesans han reaccionat molt bé i en el minut 11 han fet un parcial de 0-5, els tres últims gols amb un home menys, i s’han posat per davant en el marcador amb el 7-10. El Granollers ha arribat a la seva màxima avantatge de quatre gols (11-15) en el minut 27 i s’ha arribat al descans amb un 12-15.

La segona meitat ha estat completament dominada pel conjunt granollerí que gràcies al seu contraatac ha ampliat la seva diferència en els primers minuts (14-20). Els gols d’Antonio Garcia, n’ha fet 8 , i de Valera, 6, han portat al Granollers a la màxima diferència de 10 gols (21-31) a set minuts del final. En els darrers minuts els gallecs han maquillat una mica el resultat fins el 26-34.