Victòria molt important del Fraikin

Cisne 26 Fraikin Granollers 34

DICSA MODULAR CISNE:Villamarín, Álvarez (5), Preciado (2), Carró (1), Nekrushets (1) i Chan (5, 4p) –set inicial–; Ramos (2), Arias (3), Vázquez (1), Conde (1), Pombo, Gayoso (4), Calvo, Iglesias (1) i González (p.s.).FRAIKIN GRANOLLERS:Sastre, Pérez, A. García (8, 1p), Rey (3), Salinas (5), A. Márquez (2) i Franco –set inicial–; García, Valera (6, 1p), Martínez (1), Gassama (4), Gurri (1), J.M. Márquez (4) i Guàrdia (p.s.).PARCIALS CADA CINC MINUTS:4-2, 6-5, 7-8, 8-11, 11-13, 12-15 (descans); 14-18, 17-21, 18-25, 20-28, 23-31 i 26-34.ÀRBITRES:Álvarez i Friera. Van excloure Nekrushets, del Cisne, i A. Márquez, Rey, Gurri, J.M. Márquez i Franco, del Granollers.

El Fraikin Granollers va aconseguir una victòria molt important, la cinquena consecutiva, a la pista del Cisne gallec. Els dos punts sumats el van acostar una mica més a la zona alta de la taula i a la lluita per les places europees. Una gran segona meitat va facilitar la victòria contra un equip que lluita per la salvació, després del 12-15 del descans.