Tennis taula

Dvorak tornarà a buscar una plaça per Tòquio en el preolímpic europeu

Es disputarà a Guimarães, Portugal, del 21 al 25 d’abril

Gàlia Dvorak és una dels quatre jugadors de l’estat que buscaran una plaça de classificació pels Jocs de Tòquio en el preolímpic europeu que es disputarà del 21 al 25 d’abril a Guimarães (Portugal). La mataronina i Maria Xiao buscaran alguna de les quatre places en joc en la categoria femenina, mentre que Álvaro Robles i Jesús Cantero lluitaran per les cinc que hi ha en la competició masculina.

Hi ha 41 jugadores inscrites i dues oportunitats per classificar-se. En la primera es repartiran en deu grups, excepte les quatre caps de sèrie que passen directament al quadre final. Les dues primeres de cada un dels deu grups passaran al quadre final que serà d’eliminatòria directa entre les 24 jugadores. Les finalistes aniran als jocs.

Les 22 jugadores d’aquesta segona fase tindran una segona oportunitat en un nou quadre d’eliminació directe i les dues finalistes també es classificaran per Tòquio.

Gàlia Dvorak ja va disputar fa unes setmanes el preolímpic mundial i es va quedar a a les portes de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)