Atletisme

Coleman veu reduïda la sanció de 24 a 18 mesos, però no arribarà a punt per als Jocs de Tòquio

El campió mundial dels 100 m va ser considerat culpable d’infringir les normes antidopatge per tres incompliments de localització en un període de dotze mesos

El Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS) ha anunciat avui la reducció, de 24 a 18 mesos, la suspensió al velocista nord-americà Christian Coleman, vigent campió mundial de 100 m, que en tot cas tampoc no arribarà als Jocs Olímpics de Tòquio. Coleman va ser considerat culpable d’infringir les normes antidopatge per tres incompliments de localització en un període de dotze mesos. La Unitat d’Integritat de l’Atletisme li va imposar un període d’inelegibilitat de 24 mesos, i l’atleta va interposar el corresponent recurs davant el TAS. Tot i la reducció a 18 mesos, la suspensió és efectiva des del 14 de maig de 2020 i, per tant, encara no podrà competir en la cita olímpica d’aquest estiu. “En prendre la seva decisió, el panell del TAS va determinar que Christian Coleman efectivament havia comès una violació de les Regles Antidopatge sota l’Article 2.4 de les Regles Antidopatge de World Athletics, però va trobar que el grau de negligència de l’atleta era menor que l’establert”, segons el comunicat emès per l’organisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)