Tennis

Rublev elimina Nadal

Tennis. El rus rep una invitació i els vuit dels quarts de final de Montecarlo jugaran la setmana vinent el Barcelona Open Banc Sabadell

L’agressiu rus de 23 anys Andrei Rublev (6) va ser la sorpresa dels quarts del Masters 1.000 de Montecarlo i va superar l’onze cops campió Rafa Nadal per 6-2, 4-6 i 6-2 i jugarà la semifinal contra el noruec de 22 anys Casper Ruud (27è). Rublev, entrenat pel benicarlando Fernando Vicente i amb llicència del RCT Barcelona, es va afegir ahir, a més, a la nòmina de figures convidades per l’organització i jugarà la setmana vinent el Barcelona Open Banc Sabadell. En el sorteig de d’avui a les 12 h hi seran els vuit dels quarts de final del torneig monegasc i quatre jugadors situats entre els deu millors del món: Rafa Nadal (3), Stéfanos Tsitsipas (5), Andrei Rublev (8) i Diego Schwartzman (9).

L’altra semifinal de Montecarlo la jugaran el grec Stéfanos Tsitsipas (4), que va eliminar el malagueny Alejandro Davidovich per 7-5 i retirada, i l’anglès Daniel Evans (33è). El botxí de Novak Djokovic (1) va batre el belga David Goffin (11) per 5-7, 6-3 i 6-4.

Granollers, a semifinals

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos van derrotar per 6-3 i 6-1 l’argentí Guido Pella i el xilè Cristian Garín en els quarts de dobles en menys de 55 minuts i jugaran davant dels croats Nikola Mektic i Mate Pavic (2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)