Handbol

Passeig triomfal del Barça contra el Cisne (43-21)

Els cinc joves del planter participen del festival golejador: Diocou (7), Pascual (6), Roca (3), Parera (1) i Palomino (1)

El Barça ha segellat el 27è triomf a la lliga amb molta comoditat contra el Cisne (43-21), que lluita per la permanència, i dilluns pot sentenciar definitivament el títol si suma un punt contra el Puente Genil. De fet, l’equip blaugrana ja podria ser campió diumenge en cas que el Bidasoa ensopegui contra el Sinfín. L’equip blaugrana, a còpia de contraatacs, ha passat per sobre del conjunt gallec com una piconadora i a la mitja part ja havia sentenciat el duel amb un parcial de 23-12. Els màxims golejadors del Barça han estat Mem (9), Diocou (7) i Àlex Pascual (6).

El tècnic del Cisne ja s’ha vist forçat a demanar el primer temps mort abans de complir-se els 9 minuts de joc. Cada pèrdua del conjunt gallec era castigat amb un gol de contraatac del Barça, que s’ha apuntat un primer parcial de 8-3. Les consignes de Javier Fernández han donat resultat i el Cisne ha pogut ajustar momentàniament el resultat (13-10). La remuntada no ha passat d’aquí perquè el Barça, amb tots els joves del planter sobre la pista, ha posat la directa i ha tancat la primera meitat amb un parcial de 10-2 (23-12). En aquest primer temps han destacat els cinc gols de cinc intents de Mamadou Dioucou i Àlex Pascual. També han tingut protagonisme David Roca, autor de dos gols, Artur Parera i Juan Palomino, que han disposat de força minuts i han reivindicat la tasca de formació del club blaugrana.

En la segona meitat, amb un Mem desencadenat, s’ha mantingut la mateixa tònica i d’entrada el Barça ja ha obtingut un parcial de 12-1 (35-13). A partir d’aquí, el Cisne ha reaccionat i amb l’intercanvi de gols ha impedit que el resultat final fos encara més escandalós. En tot cas, els joves del planter també han participat del festival golejador. Roca ha marcat el seu tercer gol, Parera n’ha fet un des del pivot i Palomino no ha fallat des del punt de penal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)