Waterpolo

Ordre i aventura

Waterpolo. El CN Mataró, contra l’entramat defensiu del Roma, i el CN Sabadell, contra l’anarquia ofensiva del Kírixi, intentaran arribar a la final catalana de la copa LEN

Una setmana després de la final de copa a la piscina Pere Serrat, el CN Mataró Goufone i l’Astralpool CN Sabadell es poden tornar a veure les cares amb el títol de la copa LEN en joc i amb la piscina Sant Jordi com a escenari. Per tornar a gaudir d’una final catalana en l’any del centenari de la Federació Catalana de Natació, però, hauran de superar un últim escull. El CN Mataró, aspirant a assolir la seva segona copa LEN després de la del 2016, haurà de desnuar l’entramat defensiu característic del SIS Roma (11.30 h). I el CN Sabadell haurà de trobar l’antídot per neutralitzar el contraatac i la certa anarquia ofensiva del Kírixi rus (14 h). Dues semifinals que es preveuen molt diferents. Tots els partits seran en format bombolla, a porta tancada, per exigències de la LEN, però emesos per Esport3.

Dani Ballart, el tècnic del CN Mataró, ja fa dies que estudia la manera de desballestar la defensa del rival italià: “Haurem de mirar de fer gols a partir de la defensa perquè el Roma és un equip molt tàctic i meticulós. Respecta molt l’ordre i, per tant, és difícil d’induir-los a l’error.” I conclou: “Segur que serà un partit ultradefensiu, en què cada gol comptarà.” Ben al contrari, David Palma, l’entrenador del CN Sabadell, tindrà com a missió frenar el cert desordre del Kírixi. “En el balanç ofensiu surten a totes i a la primera se la juguen, no es paren a pensar que encara tenen segons de possessió. No tenen un patró d’atac molt marcat, ni molts mecanismes preestablerts. Per això haurem d’estar ben agrupades al darrere i intentar que no sigui un partit de molts gols”, assenyala Palma, que aspira a conquerir la primera copa LEN per al CN Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)