Tennis

Definit el camí cap al títol

Tennis. Nadal, el favorit, es podria trobar amb Schwartzman (4) en la semifinal del Barcelona Open Banc Sabadell. El mataroní Ramos debutarà contra un jugador sortit de la fase prèvia

El camí cap al títol del 68è Trofeu Comte de Godó Barcelona Open Banc Sabadell va quedar definit amb el sorteig del quadre que es va celebrar ahir. El primer favorit en aquesta edició i onze vegades campió, Rafael Nadal, es podria trobar en una semifinal amb el quart cap de sèrie, l’argentí Diego Schwartzman. El torneig barceloní compta en aquesta edició amb quatre jugadors que estan entre els deu millors del rànquing mundial. Els altres dos són el rus Andrei Rublev (3), amb llicència del RCT Barcelona, i el grec Stefanos Tsitsipas (2), que podrien disputar l’altra semifinal.

Rafael Nadal, com la resta de caps de sèrie, no debutarà fins a la segona eliminatòria del torneig. El primer rival del manacorí sortirà de l’enfrontament entre el francès Adrian Mannarino i un jugador de la qualificació. L’únic català en la competició individual, el mataroní Albert Ramos, jugarà el seu primer partit contra un jugador que hagi superat la fase prèvia. El tennista murcià de 17 anys del RCT Barcelona Carlos Alcaraz, que té una invitació, s’enfrontarà en el primer partit al nord-americà Frances Tiafoe. La fase de qualificació del Godó ja es va iniciar ahir i l’olotí Tommy Robredo va perdre en el primer partit contra l’italià Federico Gaio per 6-7 (3) i 4-6.

Els dobles

En el quadre de dobles el barceloní Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos jugaran el primer partit contra l’alemany Kevin Krawietz i el romanès Horia Tecau, mentre que el barceloní Marc López i el toledà Feliciano López s’estrenaran amb el croat Ivan Dodig i l’escocès Jamie Murray.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)