Waterpolo

El got mig ple a la Sant Jordi

Waterpolo. El CN Mataró lluitarà pel seu segon títol de la copa LEN contra el Kirixi, que desplega tot el seu arsenal ofensiu contra el CN Sabadell i frustra la final íntegrament catalana

CN Mataró 9 SIS Roma 6

CN MATARÓ GOUFONE:Sánchez, Jackovich, Lloret (1), Gual, Sevenich, Bonamusa (1), Cambray, Nogué, Bach, Bertran, Espar (6, 1 p.), Aznar (1) i Colominas.LIFEBRAIN SIS ROMA:Sparano, Tabani, Galardi (1), Avegno, Gustini, Iannarelli, Picozzi (2), Sinigaglia, Nardini (1), Di Claudio (1), Storai (1), Bianchi i Brandimarte.PARCIALS:1-1, 2-1, 3-2 i 3-2.ÀRBITRES:Schwartz i Markopoulou.

CN Sabadell 12 Kirixi 18

ASTRALPOOL CN SABADELL:Ester, Ortíz, Van der Sloot, Ariño, Morell, Pérez, Cordobés, Maica (2), Forca (4, 1 p.), Keuning (6, 2 p.), Tankeeva, González i Carilla.KINEF-SURGUTNEFTEGAS KIRIXI:Karnaukh, Zubkova (2), Prokofyeva (3), Simanovich (3), Domakhina (1), Krimer (2), Markoch, Rusova, Glyzina (3), Soboleva, Ivanova (2), Ryzkhova (2) i Kruglova.PARCIALS:2-4, 3-4, 3-5 i 4-5.ÀRBITRES:Ohme i Varkonyi.

El CN Mataró Goufone pugnarà avui (14 h, Esport3) pel seu segon títol de la copa LEN (2016) contra el Kirixi, que va desplegar tot el seu arsenal ofensiu contra l’Astralpool CN Sabadell i va frustrar una final íntegrament catalana a la piscina Sant Jordi en l’any del centenari de la Federació Catalana de Natació. Les semifinals, com es preveia, van ser totalment oposades. El CN Mataró, excels en defensa, va tenir en Anni Espar (6 gols) el millor antídot per desballestar l’entramat tàctic del SIS Roma (9-6). El CN Sabadell, en canvi, no va trobar la fórmula per neutralitzar l’altíssim ritme de joc proposat pel campió rus, que va posar la directa des dels primers minuts de joc i va oferir un autèntica exhibició de recursos ofensius (12-18). L’equip de David Palma, doncs, continuarà sense tenir la copa LEN a les seves vitrines i avui mirarà de redimir-se en la pugna per la tercera plaça contra el conjunt italià (11.30 h).

En la primera semifinal, el CN Mataró, tot i el baix percentatge en les jugades en superioritat (2 de 10) va saber resoldre el duel a partir de la defensa. La zona mataronina propiciava els llançaments exteriors de les transalpines que no trobaven porteria en els primers minuts de joc. En atac, l’equip maresmenc també va notar els nervis i la tensió, i Anni Espar es va convertir en el principal argument en la primera meitat (3-2). Després de la represa, un parabòlic d’Alejandra Aznar i dos gols més de la gran de les Espar van començar a decantar el duel del bàndol català (6-4). Amb el vent favor, el conjunt de Dani Ballart va oferir la seva millor versió en l’últim quart i va sentenciar l’accés a la final amb la sisena diana d’una incommensurable Espar, i la rúbrica final de Bonamusa i Lloret.

Si la primera semifinal va estar marcada per les defenses, la segona ho va ser pel balanç ofensiu i en aquest aspecte el Kirixi va ser molt superior al CN Sabadell, de principi a fi. Tot i estar advertit, l’equip vallesà es va veure sorprès per les transicions vertiginoses del conjunt rus, que va començar el duel amb més intensitat i des del primer moment va marcar diferències. Maartje Keuning (6 gols) i Judith Forca (4) no van ser suficients per neutralitzar el potencial físic i l’altíssima efectivitat de l’equip que ara dirigeix Aleksander Naritsa.

No hem tingut el dia. Ens ha faltat intensitat a l’inici i el Kirixi ens ha fet gols massa fàcils
David Palma
entrenador del cn sabadell
Els sis gols també han estat per les grans assistències de les companyes i de la feina en defensa
Anni Espar
jugadora del cn mataró
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)