Hoquei sobre gel

El Barça supera el Puigcerdà al tercer partit i guanya la lliga

La final era al millor de cinc però els blaugrana no desaprofiten la primera oportunitat de ser campions

El Barça és campió de la LNHH per primer cop des del 2009, amb la victòria per 2-4 a Puigcerdà en el tercer partit de la final, al millor de cinc i que el campió de la fase regular ha enllestit per la via ràpida. És el primer títol de Joan Laporta en la seva segona etapa com a president del FC Barcelona.

El Barça havia signat el 2-0 a casa el cap de setmana passat, amb el 4-3 (gol d’or a la pròrroga) i el 7-3 dissabte i diumenge i, aquesta tarda, ha enllestit la primera oportunitat amb un 0-3 en la primera part –han marcat Quim Muratet, Oriol Rubio (autor del gol d’or en el primer partit) i el suec Nils Julian Edstrom–.

Nacho Granell ajustava el resultat i de nou Muratet marcava pel Barça abans que Oriol Boronat tanqués el resultat (2-4).

Aquesta lliga és la sisena del Barça, que no la guanyava des de fa 12 anys i que en fa dos guanyava la copa. Els cerdans havien guanyat la lliga del curs passat, aquest setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)