Futbol sala

L’Industrias signa les taules a Peníscola (2-2)

El conjunt colomenc ha tingut més possessió i millors oportunitats que el seu rival a la segona meitat

L’Industrias Santa Coloma ha signat les taules en la seva visita a la pista del Peníscola (2-2), un resultat que el deixa en una posició de certa indefinició a la lliga, en una zona intermèdia entre les places de play-off del títol i el grup de descens.

Una indecisió defensiva ha permès que el Peníscola s’avancés en el resultat amb un gol de Paniagua (5’). La rèplica de l’Industrias, però, ha estat immediata amb un xut de David Álvarez (6’) ajustat a la base del pal de la porteria defensada per Molina. El conjunt local s’ha tornat a avançar amb una canonada de Luciano (9’), que ha sorprès Borja. Al quart d’hora de joc, l’equip del Baix Maestrat ja havia comès cinc faltes i Drahovsky, el pitxitxi colomenc, ja havia fet lluir a Molina sota els pals. La insistència catalana, i del golejador eslovac, ha trobat recompensa amb un xut sec i creuat des de la frontal de l’àrea. Amb el 2-2 s’ha arribat al descans.

En la segona meitat, el conjunt de Javi Rodríguez ha tingut més possessió de pilota i ha gaudit de les millors ocasions, però el resultat no s’ha mogut. Cap dels dos equips s’ha conformat amb l’empat i a 3 minuts i mig del final, tant un com l’altre, han atacat amb cinc jugadors quan han tingut la possessió, però el 2-2 s’ha mantingut inalterable fins al final.