El Sarrià suma el segon triomf en la segona fase (28-26)

La Unió Esportiva Sarrià ha guanyat el primer partit a casa de la segona fase, a la segona oportunitat i després de guanyar dissabte a Màlaga, el líder. És la quarta victòria al Pavelló de la UES aquest curs, on els sarrianencs no guanyaven des del 5 de desembre amb el Lalín. Aquest partit amb el Zarautz era de la jornada tres i, l’equip de Salva Puig, empata a 14 punts amb els bascos.

El Sarrià ha començat molt fort i al minut 6 una vermella del porter visitant per una acció sobre Roc Segarra permetia Pere Arnau de penal fer el 5-1. El temps mort basc quan havien passat 9:12 i el marcador era 7-2 donava resultat a l’Amenabar (8-6). Pórtulas aturava la reacció després d’una molt bona circulació (9-6) i, amb Toro molt inspirat a la porteria i els locals amb un mes per una altra desqualificació del Zarautz, Lozano feia el 12-7 després d’una passada llarga del porter del Sarrià. Un 0-2 abans del descans ha ajustat el resultat (16-13).

L’Amenabar s’ha posat a dos al 12 i al 15 de la segona meitat (20-18 i 21-19). Antonio Moreno ha entrat per Toro amb el 22-20 i dos minuts a Mariscal després de falta en atac amb 23-20 al 17:35 acabaven amb temps mort de Salva Puig (18:18) amb 23-22 després d’una badada quan el porter deixava la pista per atacar amb sis.

L’empat a 23 amb sis contra sis ha arribat a 10 minuts i mig per acabar i l’Amenabar s’ha posat per davant (23-24) per primer cop des del 0-1 completant el parcial de 0-4. Segarra posava de nou els locals per davant (26-25) i Pere Arnau ampliava el marge a tres minuts pel final (27-25) i Lozano el mantenia a l’últim minut des de l’extrem (28-26), abans que una aturada de Moreno tanqués el partit