El CN Sabadell supera el Roma (5-11) amb autoritat i acaba tercer de la copa LEN

L’equip vallesà ha marcat diferències des de l’inici i han destacat els tres gols de Keuning i Cordobés

L’Astralpool CN Sabadell ha superat amb autoritat el SIS Roma (5-11) i, com el 2004 a Siracusa, ha ocupat el tercer lloc en la fase final de la copa LEN, que es disputa a la piscina Sant Jordi de Barcelona. L’equip vallesà ha marcat diferències des de l’inici (1-2, 1-3, 1-2 i 2-4) contra un rival que en aquesta final a quatre ha evidenciat mancances en el balanç ofensiu. Les màximes golejadores del partit, amb tres dianes, han estat Maartje Keuning i Marina Cordobés, per les catalanes, i Silvia Avegno, per les italianes. A les 2 del migdia el CN Mataró Goufone i el Kirixi lluitaran pel títol en un partit emès per Esport 3.

Amb un equip titular molt jove sobre el terreny de joc, l’equip vallesà ha colpejat primer amb un llançament exterior de Maartje Keuning només començar i un gol en superioritat de Nona Pérez. El conjunt transalpí ha retallat diferències amb un contraatac culminat per Silvia Avegno. El CN Sabadell ha incrementat l’avantatge en el segon quart davant un rival que continuava amb molts problemes per veure porteria. Irene González, en un contraatac, i Marina Cordobés i Keuning, en estat de gràcia, obrien una escletxa en el resultat. Cecilia Nardini, en superioritat, deixava el parcial al descans amb 2-5.

Un parabòlic de Cordobés i un llançament des de l’extrem de Keuning després de la represa (2-7) deixaven el duel cada cop més decantat del bàndol sabadellenc. En tot cas, Avegno (3-7) donava una mica d’aire al seu equip abans d’afrontar el quart definitiu. Dos contraatacs rubricats per Sabrina Van der Sloot i Ruth Ariño han signat la sentència definitiva. Encara hi hagut temps perquè Cordobés i Maica, per les sabadellenques, i Picozzi i Avegno, per les romanes, segellessin el 5-11 definitiu.