El Barceloneta remunta contra el Brescia (10-9) i reforça el lideratge de la Champions

L’equip mariner, que perdia 4-8 a l’inici del tercer quart, s’ha fet fort en defensa per superar el conjunt italià i demà en té prou amb un empat amb el Ferencvàros per assegurar-se pràcticament el primer lloc

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha superat el Brescia després d’una gran remuntada (10-9) i reforça el seu lideratge de grup de la lliga de campions a només dues jornades del final de la tercera i última bombolla a Budapest. A partir de la defensa (2-3, 2-4, 5-2 i 1-0) i amb l’aparició de Dani López Pinedo en el millor moment, el conjunt mariner ha estat capaç de capgirar un partit que a l’inici del tercer quart perdia per quatre gols de marge (4-8). Els golejadors mariners han estat: Mallarach (3), Granados (2), Famera (2), Bodegas (2) i Munárriz (1). L’equip de Chus Martín en té prou amb un empat demà contra el Ferencvàros (19 h per TdP) per assegurar-se pràcticament la primera plaça, sempre i quan guanyi el l’Herceg Novi dijous (el cuer), que deixaria un encreuament més assequible amb vista a la final a vuit de Belgrad.

L’equip mariner ha entrat en el partit amb el peu canviat. Ha desaprofitat les dues primeres superioritats i el Brescia ha pres la iniciativa amb un parcial de 0-3 gràcies a tres dels seus canoners, Giacomo Cannella, Maro Jokovich i Vincenzo Renzuto. Una fuetada de Blai Mallarach i un gol de Mike Bodegas des de la boia ha ajustat el resultat a només 5 segons pel final del primer quart. El conjunt transalpí, molt efectiu en les jugades d’home de més, ha continuat marcant el ritme de joc i ha obert una perillosa bretxa de 4 gols (3-7) després d’un penal executat per Cannella. Abans, Alberto Munárriz havia desembussat l’atac català i Mallarach tancava la primera meitat amb un resultat de 4-7.

Després de la represa, Lazic, des de la boia, tornava a obrir un forat de 4 gols (4-8), però l’equip mariner ha fet un pas endavant en defensa i ha guanyat fluidesa en atac. Dues canonades de Martin Famera, Bodegas, marcant territori des dels 2 metres, Álvaro Granados, de penal, i la tercera diana de Mallarach igualaven el resultat (9-9) abans d’entrar en els 8 últim minuts de joc. El darrer quart ha estat marcat per les defenses i el segon penal executat per Granados ha dictat sentència.