Tennis

Ramos passa als vuitens del Barcelona Open Banc Sabadell

El mataroní guanyar Mannarino (6-4 i 6-4) i el seu proper rival serà el tercer favorit, Rublev

Albert Ramos s’ha classificat pels vuitens de final del Barcelona Open Banc Sabadell al superar en dos sets al francès Adrian Mannarino (17). El mataroní no ha necessitat disputar tres sets, com ha sigut habitual en els seus últims partits, i ha guanyat per 6-4 i 6-4 en 1h22.

El maresmenc ha iniciat malament el partit i ha cedit molt aviat el seu servei (0-3), però s’ha refet molt bé i ha guanyat els cinc jocs següents de manera consecutiva aconseguint dos breaks (5-3). S’ha acabat imposant en el primer set per 6-4. En el segon s’ha avançat amb un 2-0 i el francès ha estat el que ha remuntat guanyant tres jocs consecutius. Albert Ramos (46è del rànquing) ha continuat mostrant la seva solidesa i un nou trencament de servei d’Adrian Mannarino (34è) en el setè joc (4-3) l’ha encaminat cap a la victòria per 6-4.

El rival d’Albert Ramos en els vuitens de final serà el tercer cap de sèrie del torneig, el rus Andrey Rublev, que ha superat l’italià Federico Gaio per 6-4 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)