Waterpolo

El Barceloneta sucumbeix contra el Ferencváros (7-8)

La defensa de l’equip hongarès desequilibra el matx i deixa els barcelonins sense el primer lloc del grup

El Zodiac Barceloneta ha cedit contra el Ferencváros en la bombolla de la Champions a Budapest (7-8) i s’ha quedat sense el primer lloc del grup, fet que li hauria permès un encreuament més senzill, contra el Marsella, en la final a vuit de Belgrad. Si no hi ha cap sorpresa majúscula en els partits de demà el rival dels catalans serà l’Oympiakòs grec.

L’equip de Chus Martín s’ha estavellat contra la defensa del campió hongarès (2 de 10 en les accions de superioritat) i ha anat sempre a remolc contra un rival que no ha perdonat quan ha pogut gràcies al talent de Fountoulis (4 de 7) i Denes Varga (3 de 5). Amb tot, l’equip no ha perdut la fe i tot veure’s tres gols a sota (4-7) en el darrer quart ha tingut diverses ocasions per igualar el resultat, sobretot en els minuts finals amb xuts ben bloquejats per la defensa rival. L’equip n’hauria fet prou amb l’empat per assegurar el primer lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)