El mur de Budapest

Waterpolo. El Barceloneta topa amb la rocosa defensa del Ferencváros i es veu abocat a jugar els quarts de la final a vuit contra l’Olympiacòs

Barceloneta 7 Ferencváros 8

ZODIAC BARCELONETA:López Pinedo, Famera, Granados (1), Munarriz (2), Bodegas (3), Larumbe, Aleksic (1), Fernández, De Toro, Perrone, Mallarach i Bustos.FERENCVÁROS:Vogel, Sedlmayer, Pohl, Zalanki (1), Vamos, Vigvari, Fountoulis (4), Jaksic, Nemet, Varga (3), Jansik i Bicari.PARCIALS:1-2, 1-2, 2-3 i 3-1.ÀRBITRES:Peris i Putnikovic.

El Zodiac Barceloneta va cedir contra el Ferencváros en la bombolla de Budapest de la Champions i, si avui no hi ha una sorpresa majúscula, quedarà segon de grup i jugarà els quarts de la final a vuit de Belgrad contra l’Olympiacòs. Els de Chus Martín, que van anar a remolc tot el partit, va tenir en el darrer quart un parell d’ocasions per igualar el partit i sumar el punt que necessitaven per assegurar-se el primer lloc. Els hongaresos tanquen la fase de grups contra el Dinamo Tbilisi i el Barceloneta contra el Jadran, equips ja eliminats.

La defensa del Ferencváros va ser impenetrable durant molts minuts i es va poder veure en les jugades de superioritat (2 de 10). En atac, a més, Varga i Fountoulis van ser una amenaça constant. Dos gols de l’internacional hongarès van marcar la línia del duel en els primers instants. López Pinedo va haver d’intervenir en diverses ocasions per mantenir viu l’equip i només les genialitats de Bodegas van evitar que el partit es trenqués abans del descans.

En la segona part els hongaresos es van escapar 4-7, però dos gols de Munarriz i Bodega van obrir el duel un altre cop. En el millor moment del Barceloneta Fountoulis va clavar el 6-8 i, malgrat l’esforç final dels catalans, amb un gol de Granados, la defensa dels de Budapest va resistir fins i tot en inferioritat. Blai Mallarach va tenir l’empat a 30 segons, però el xut va sortir desviat.

Hem tingut problemes amb un home de més però no hem parat de lluitar fins al final