Tennis

Acusen la junta electoral de la federació de tennis de prevaricar per evitar les eleccions

La candidatura de Jaume Marquès creu que ha regalat de forma interessada la presidència a Jordi Tamayo

La precandidatura que lidera Jaume Marquès a la presidència de la federació catalana de tennis considera un escàndol que la junta electoral hagi denegat el seu recurs impedint d’aquesta manera que es puguin fer les eleccions previstes pel proper 26 d’abril. És més, acusa la junta de regalar directament el càrrec a l’actual president, Jordi Tamayo.

Marquès ha presentat un recurs al Tribunal Català de l’Esport però ha volgut exposar el motiu pel qual, de moment, la junta electoral no deixa que hi hagi eleccions: “Un únic membre dels 21 que formen la nostra candidatura suposadament no complia un requisit. Si la voluntat hagués estat donar la veu als clubs, era tan fàcil com treure aquesta persona de la llista i en quedarien 20 que compleixen tot els requisits (el mínim per poder-se presentar són 18 membres). Raó de pes per no impedir unes eleccions democràtiques i que no es regali la presidència a Tamayo.”

De fet, la candidatura recorda què va passar en les eleccions de fa quatre anys: “Pel mateix motiu que ara provoca l’anul·lació de la nostra candidatura, Jordi Tamayo no va ser inhabilitat per la junta electoral, fet que demostra que la decisió d’ara és interessada en què no hi hagi eleccions perquè hi havia solucions. És més, en aquell moment, fa quatre anys, des de la candidatura de Joan Navarro, es va acceptar que es fessin les eleccions apel·lant a la democràcia.”

Les principals acusacions dels clubs opositors a l’actual president és la seva gestió econòmica, l’eliminació de les delegacions territorials i el sou que cobra el propi president, superior als 150 euros per dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)