Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma supera el Palma amb autoritat (5-2)

Drahovsky (2), Khalid (2) i Albert Cardona han estat els golejadors colomencs, que s’apropen a les places de ‘play-off’ al títol

L’Industrias Santa Coloma ha segellat una victòria de prestigi contra el Palma (5-2), el segon classificat, que el situa en el camí per accedir a les places de play-off al títol. L’equip colomenc s’ha emportat el triomf amb tot mereixement i ha estat capaç de marcar-li cinc gols al conjunt que menys n’encaixa a la lliga. Dos gols de Drahovsky i de Khalid, i un d’Albert Cardona han segellat un nou triomf davant els aficionats que s’han tornat a fer sentir en el remodelat Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet.

L’equip morat ha clavat la primera que ha tingut. Diego Nunes (4’) ha rematat a l’escaire un córner servit per Raúl Campos. El conjunt colomenc ha passat a tenir el control del partit i ha posat setge a la porteria rival. David Álvarez, Albert Cardona i Sepe han fet lluir a Carlos Barrón. La persistència local ha tingut premi i Khalid ha desviat amb tota la intenció una canonada de Sepe per restablir l’equilibri just a l’últim minut (19’) abans del descans. El resultat ha quedat curt vistos els mèrits dels colomencs a la primera meitat.

En el segon temps, el Palma ha avançat línies, però les millors oportunitats continuaven sent per a l’Industrias. Barrón continuava exercint de salvador del seu equip fins que Cardona ha engaltat un xut des de fora l’àrea que avançava l’equip català. L’alegria li ha durat ben poc als de Javi Rodríguez perquè Higor ha recuperat una pilota i en l’un contra un amb Borja l’ha enviat per tot l’escaire. A partir d’aquí ha començat el festival Drahovsky. El golejador eslovac ha marcat amb un xut sec de falta (30’), que ell mateix havia provocat, i un minut després ha tornat a sorprendre el porter andalús amb un xut parabòlic des de més enllà del mig de la pista. Un gol de traca i mocador. El Palma ha apostat pel porter jugador a 5:19 del final i Khalid, amb un gran xut des de la seva àrea, ha signat la sentència als 37’.