Futbol sala

Recital de l’Industrias contra el Palma

Futbol sala. Signa un triomf de prestigi per continuar aspirant al ‘play-off’ per al títol

Santa Coloma 5 Palma 2

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Borja Puerta; Corso, Bermusell, Sepe, Drahovsky –cinc inicial–; Bruno Petry, Cardona, Khalid, D. Álvarez, Álex Verdejo i Uri Santos.PALMA FUTSAL:Barrón; Tomaz, D. Nunes, Lolo, Raúl Campos –cinc inicial–; Marlon, Rafa López, Carlos Gómez, Cléber, Joao, Claudino, Hamza i Higor.GOLS:0-1 (4’) Nunes. 1-1 (19’) Khalid. 2-1 (27’) Cardona. 2-2 (28’) Higor. 3-2 (30’) Drahovsky. 4-2 (31’) Drahovsky. 5-2 (37’) Khalid.

L’Industrias Santa Coloma va oferir un autèntic recital contra el Palma, el segon classificat, per continuar somiant amb les places de play-off per al títol. Tot i el gol inicial de Nunes (4’), el conjunt colomenc va ser el gran dominador del partit, i si no va arribar amb avantatge al descans va ser per les grans intervencions de Barrón sota els pals. Khalid (19’) va signar l’empat al llindar de l’equador. Ja a la segona meitat, Cardona i sobretot Drahovsky, amb un espectacular xut parabòlic des del mig del camp, van donar la iniciativa a l’equip de Javi Rodríguez, que va segellar la sentència amb el segon de Khalid, quan el Palma ja apostava pel porter jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)