Esforç defensiu sense premi

Handbol. El Bordils resisteix més de cinquanta minuts a la pista del líder, però es descontrola en el moment de la veritat

Màlaga 20 Bordils 16

MÀLAGA:Oliva, Fernández (6), Kahr, Consuegra (3), González (2), Gavañach, (1), Cabello (1), Muñoz (1), Palomeque (1), Armada (3), Portela, Duarte, Salvador (2), Lamarca i Etayo.BORDILS:Mach, C. Pou, X. Reixach, Palahí, Vilanova, F. Pou (4), Oliver (2), Moreno, Fornés (1), Montes (1), Bañeras (4), Montemayor, P. Reixach i Ferrer (2).PARCIALS:1-3, 2-5, 4-6, 7-8, 8-8, 9-10; 11-12, 13-14, 13-14, 14-15, 17-15 i 20-16.ÀRBITRES:J. Romero i E. Romero. Vermella a Portela (Màlaga) i a Vilanova (Bordils).

El Bordils va tenir el líder del grup, el Màlaga, a les cordes a poc menys de deu minuts del final, però el seu enorme esforç defensiu i l’espectacular partit de David Mach no van tenir premi ja que els petits detalls van acabar jugant contra els de Pau Campos. Amb 15-15 Pep Reixach va fallar una ocasió per mantenir l’equip, com en tot el partit, al davant, però la doble aturada del porter local va servir de punt d’inflexió per als andalusos, que van trobar en el jove Pablo Fernández el desllorigador en atac després que Cabello, que venia de clavar setze gols en la jornada anterior, va viure un infern contra els defensors gironins.

Durant els millors minuts en defensa en la segona part l’equip va trobar a faltar sobretot una certa pausa en atac i no perdonar algunes accions clares en superioritat.